Upravni odbor

SLAVICA RAKIĆ, predsednica

slavicaaSlavica Rakić, rođena 1955. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu školu, gimnaziju i Ekonomski fakultet.

Radila je u Privrednoj komori Jugoslavije i Srbije. Karijeru su joj obeležili poslovi vezani za turizam, saobraćaj, marketing, osiguranje i dobrovoljne penzijske fondove. Član je poslovnih i volonterskih udruženja gde saradjuje i radi na raznim projektima, a piše i za stručne časopise.

Predsednik je Asocijacije “Sport za sve” Beograda je od 2014. godine i član Upravnog odbora Asocijacije “Sport za sve Srbije” od 2016. godine.

U PSD Železničar Beograd učlanjena od 1980. gde je bila podpredsednik i član Upravnog odbora u više mandata i predsednik organizacionog odbora obeležavanja 50 godina PSD Železničar Beograd, član Komisije za skijanje i Komisije za propagandu planinarstva.

Alpinističkom odseku “dr Rastko Stojanović” Beograd, pristupila je 1982. – kao alpinistički pripravnik, nakon završenog Letnjeg i Zimskog alpinističkog tečaja. U Planinarskom savezu Beograda – bila je član Upravnog i Nadzornog odbora, a u Planinarskom savezu Srbije i Crne Gore - Član Komisije za međunarodnu saradnju.

Planinarski je vodič PSD Železničara i Planinarskog saveza Beograda, Učesnik je: prvenstvenih zimsko alpinističkih uspona u grebenskom prečenju crnogorskih Prokletija, Puta prijateljstva - deo u Italiji /Zapadni Julijski alpi, Planinarskog puta Slovenije. Nosilac je Plakete za doprinos planinarstvu u Srbiji i sportista saveznog /nacionalnog/ razreda - kumulativno za planinarske uspone na vrhove planina preko 2500 m/n.v.

 

DRAGAN ZEČEVIĆ, potpredsednik

dragan zecevicRođen je1966. u Beogradu.

Diplomirani ekonomista iz oblasti internacionalnog menadžmenta.

Od 1976-1984 godine prošao sve kategorije omladinske škole fudbala FK Partizan.

Od 2002-2005 godine generalni sekretar Hokejaškog saveza i delegat u Olimpijskom komitetu Srbije i Crne Gore.

Od 1988-1989 saradnik na Institutu za unapređenje robnog prometa, 1989-1992 direktor spoljne trgovine Yugoexporta, od 1992-1996 suvlasnik kompanije Klima Centar a od 1996 do sada radi na Beogradskom sajmu gde je obavljao razne funkcije od Network menadžera Svetskog trgovačkog centra Beograd do organizacije više različitih sajmova. Trenutno na funkciji koordinatora za sajmove Tehnike, Medicine i Expo Zim.

 

 

 

VESNA HABIĆ, član Upravnog odbora

Prof. dr Vesna Habić rođena je 1955 godine u Beogradu, gde je završila osnovnu i srednju . Diplomirala na višoj trenerskoj školi, odsek rekreacija i Fakultetu za fizičku kulturu, gde je i magistrirala i doktorirala. Od 1982. godine radila u SRC „Tašmajdan“ gde prva u SFR Jugoslaviji uvodi aerobik, step-aerobik, dance-aerobik i callanetics kao novi vid rekreacije.

U periodu od 1980. do 1992. godine je radila na propagandi fizičke kulture, angažovana kao spoljni saradnik u redakciji Školskog programa JRT-a i to na serijama „U zdravom telu zdrav duh“ i „Zdrav i sposoban“.

Takodje je autor serija:„Vežbajte sa nama“ u jutarnjem programu JRT-a, „Kurs Sens-gima“ Treći kanal JRT-a, „Jutarnja gimnastika“ TV Politika

Od 1992. je bila zaposlena na Fakultetu za fizičku kulturu Univerziteta u Beogradu na katedri za nastavu fizičkog vaspitanja na nematičnim fakultetima, gde radi do njenog gašenja 2002. godine.Od 2004. god. na Fakultetu za menadžment u sportu Univerziteta Braća Karić na predmetima Antropomotorika i fizička priprema.

Od 2008. godine radi na Fakultetu za menadžment u sportu, na predmetima Menadžment u profesionalnom sportu, Menadžment u sportskoj rekreaciji, Antropomotorika, Fitness 1, Fitness 2 i Sport specijalnih grupa.

Učesnik je više stručnih i naučnih skupova iz oblasti sporta i menadžmenta.

 

SANJA MILENKOVIĆ, član Upravnog odbora

                                                                          

                                                                                            JOVICA MAKSIMOVIĆ, član Upravnog odbora